Experter på Java och OSGi

Makewave AB är experter på Java och OSGi och erbjuder tjänster och produkter för inbyggda system och molnet. Våra kunder finns inom olika marknadsegment, globalt såväl som lokalt.

Företaget bakom Knopflerfish OSGi

Det är vi på Makewave som är företaget bakom Knopflerfish OSGi, en implementation av den Java baserade OSGi specifikationen. Knopflerfish OSGi är baserad helt på öppen källkod och fritt tillgänglig för nedladdning från http://www.knopflerfish.org

Makewave erbjuder kompletta supportavtal till Knopflerfish, Knopflerfish Pro, med utökad "pro" funktionalitet, utbildning, kundanpassad utveckling och OSGi-expertkonsulter.

Makewave erbjuder även Ubicore, ett remote management system för att administrera och övervaka inbyggda OSGi-baserade system.

Java & OSGi Konsulter

Söker du en eller flera experter på Java eller OSGi så kan Makewave erbjuda konsulter med unik och lång kompetens inom båda dessa områden.

Våra Göteborgsbaserade konsulter har alla arbetet med arkitektur, design och implementation av Java-baserade distribuerade system i mer än 15 år. Vi utför konsultuppdrag i hela Sverige med tyngdpunkten i Göteborgsområdet. Våra kunder finns framförallt inom fordons- och telekombranschen.

Kontakta oss på sales@makewave.com för mer information om hur vad vi kan erbjuda!

Eventkalender

Produkter och tjänster

Konsulttjänster
Java Konsulter
OSGi Expertis